Z rodinného domu si zlodej odniesol bohatý lup.Krádež bicyklov.Dopravná nehoda pod Tatrami.

28.06.2011 Celý región

Z rodinného domu si zlodej odniesol bohatý lup:
Na policajnú linku včera oznámil 39 ročný Košičan, vlámanie do rodinného domu v meste Sabinov. Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 24.6.2011 do 27.6.2011 sa vlámal do rodinného domu v Sabinove na Ulici Nezabudovej a ukradol elektroniku, televízor, elektronickú historickú gitaru čiernej farby, rádiomagnetofón, reproduktor k PC, DVD disky, šatstvo a potraviny. Majiteľovi rodinného domu, tak spôsobil škodu krádežou a poškodením zariadenia v celkovej výške 2.300,-EUR. Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody.


Krádež bicyklov:
Na policajnú linku 26.6.2011 oznámil 54 ročný Prešovčan krádež 2 ks bicyklov. Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 17.6.2011 na Ulici Švábskej v Prešove z neuzamknutých spoločných priestorov obytného bloku vykonal krádež 2 ks bicyklov. Odcudzené bicykle boli bielej a grafitovej metalízy s príslušenstvom ako sú blatníky, svetlá, dynamo, nosiče. Majiteľovi vznikla krádežou bicyklov škoda vo výške 1.100,-EUR. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin krádeže.


Dopravná nehoda pod Tatrami:
Dnes doobeda okolo 9.00 hod. došlo k dopravnej nehode vozidla Opel Astra a vozidla Renault Clio v smere Starý Smokovec na Poprad. Vodič vozidla Opel Astra (35 r. muž z Popradu), pri predchádzaní vozidla Renault Clio pred sebou, zachytil prednou pravou časťou zadnú časť predchádzaného vozidla. Následkom čoho obe vozidla prešli do protismeru a zišli z cesty. Pričom jedno z vozidiel Opel Astra narazilo do stromu. Vinníkom nehody je 35 ročný muž vozidla Opel Astra, ktorý nafúkal 0,98 mg/l, čo je necelé 2 promile alkoholu v krvi. Ostatná osádka vozidla Opel Astra (štyria ľudia) utrpeli ľahké zranenia. Manželský pár vo vozidle Renault Clio utrpel ľahké zranenie. Príčinou nehody bola neprimeraná rýchlosť, nesprávne predchádzanie a požitie alkoholu pred jazdou. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.
 

Vyberte región